Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj veľkometrážny 2 izbový byt na Rezedovej ulici, Bratislava - Ružinov

Interné ID: 40027
Ulica: Rezedová
Mestská časť: Trávniky
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Dvojgarsónka
Iné:
160 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

Na predaj 2 garsónka po čiastočnej rekonštrukcii vo vyhľadávanej tichej lokalite Bratislava -  Ružinov na ulici Rezedová. Byt o rozlohe 62,90 m2 plus lodžia a pivnica na 8/12 poschodí bytového domu s výťahom.

Daná nehnuteľnosť tvorí: veľká vstupná chodba, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru a oddelená od ostatných miestností. Obývacia izba je svetlá, priestranná a má prístup na lodžiu, kde môžete relaxovať a vychutnávať príjemnú atmosféru Ružinova. Veľká kuchyňa je ideálnym miestom na prípravu jedál a hostiny. Samostatné WC a kúpeľňa pridávajú komfort a pohodlie. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii vhodný ihneď k nasťahovaniu.


TECHNICKÝ STAV NEHNUTEĽNOSTI:

V byte sú plastové okná so žalúziami, nová kuchynská linka, pôvodná podlaha. Vidieť na príloženej fotodokumentácii. Bytový dom je zateplený s novou strechou, s novými výťahmi a stúpačkami, bezbariérový prístup do domu. Pred domom je bezproblémové parkovanie. Byt je orientovaný na západ.

Táto nehnuteľnosť ponúka jedinečnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú byt s možnosťou prerobenia podľa vlastných predstáv. Nechajte sa inšpirovať našimi návrhmi a spolu s nami vytvorte vysnívaný domov. 

 

Prípadne v inom štýle:



LOKALITA:

Obľúbená lokalita vo vyhľadávanej časti Ružinova, kde sa bytový dom nachádza, sa vyznačuje výbornou občianskou vybavenosťou, dostupnou napešo, doslova všade na skok. Nachádzajú sa tu škôlky, základné a stredné školy, zástavky MHD, miestny úrad, poliklinika, nemocnica, lekáreň, obchodné centrum RETRO, reštaurácie, kaviarne, pekáreň, pošta, banky, rôzne prevádzky obchodov a služieb, detské ihriská, zelené plochy a parčíky, fitness centrá, športoviská aj s bežeckou dráhou.

Financovanie nehnuteľnosti nie je problém. Pre tých z vás, ktorí by radi využili hypotekárny úver na financovanie tohto bytu, pripravíme najlepšiu ponuku. Náš pracovník z oddelenia financovania vám ochotne pomôže so schválením úveru na mieru. Stačí ho len kontaktovať a dozviete sa všetky podrobnosti.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
68 m2
Úžitková plocha:
62.9 m2
Poschodie:
8
Loggia plocha:
4,90 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
áno
Klimatizácia:
nie
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti