Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 1,5 izbový byt na Šustekovej | Bratislava - Petržalka

Ulica: Šustekova
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Dvojgarsónka
Iné:
129 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Na predaj krásne kompletne zrekonštruovaný 1,5 izbový byt v staršej novostavbe na Šustekovej ulici v mestskej časti Bratislava - Petržalka. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží (1. poschodí) 5. poschodového domu. Rozloha bytu je 35,33 m2 + balkón. 

Stav bytu:

.: Byt je po kompletnej rekonštrukcii vo veľmi dobrom stave (viď fotogaléria) rozumne predelený priečkou na 1,5 izbový byt. Je oddelená spálňa a obývacia časť s kuchyňou. Kuchynská linka je nová s barovým pultom. V spálni a aj v predsieni sa nachádzajú vstavané skrine, bodové svetlá. Sanita je so sprchovacím kútom a byt má samostatné WC. Do bytu sa vstupuje cez pavlač cez protipožiarne dvere a vlastník si dal zabudovať ešte aj bezpečnostné dvere pre zvýšenie bezpečnosti. 

Bytový dom:

.: Ide o 15 ročnú nízkopodlažnú novostavbu - železobetónový skelet s tehlovými priečkami. Bytový dom je samozrejme zateplený a veľmi dobre situovaný na začiatku Petržalky s dobrými možnosťami parkovania. Správcovské poplatky sú vo výške 105 € / mesačne. Dom má samozrejme aj výťah. 

Občianska vybavenosť:

.: Začiatok Petržalky a aj okolie danej nehnuteľnosti má mimoriadne vysokú občiansku vybavenosť. V okolí nájdete zdravotné zariadenia, rôzne obchody, supermarkety, LIDL, reštaurácie, kaviarne, cukráreň, fitness centrá, školy, nadštandardné napojenie na MHD, Ekonomickú Univerzitu a pod.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
35.33 m2
Výťah:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti