Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 2 garsónka na Holíčskej ulici | Bratislava - Petržalka

Interné ID: 40009
Ulica: Holíčska
Mestská časť: Lúky
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Dvojgarsónka
Iné:
155 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Na predaj 2 garsónka v časti Bratislava - Petržalka na Holíčskej ulici. Ide o byt s rozlohou 38,40 m2 + 6m2 loggia, ktorý je čiastočne zrekonštruovaný.

Technický stav nehnuteľnosti:

.: Byt je umiestnený na 13. nadzemnom podlaži panelového obytného domu s pekným výhľadom smerom na Rakúsko. Byt je čiastočne zrekonštruovaný (viď fotogaléria). Vnútorné vybavenie bytu tvoria rozvody studenej a teplej vody, kanalizácie, elektrickej energie. Nová kuchynská linka, vstavaná rúra a keramická dvojplatnička. Vykurovanie je ústredné.  V kúpeľni je keramická dlažba a vaňa. Byt má plastové okná, plastové vonkajšie rolety aj zasklená loggia s výhľadom smerom na Rakúsko. Orientácia bytu je na juhozápad.

Bytový dom:

.: Ide o panelový bytový dom. Dom je s 2 výťahmi v dobrom stave. Mesačné náklady s užívaním nehnuteľnosti sú 67,70 Eur pre 1 osobu.

Lokalita:

.: Ide o lokalitu s dobrou dostupnosťou do mesta, s dobrým napojením MHD a so slušnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti nájdete cukráreň, lekáreň, reštaurácie, ZŠ, jazero Draždiak, hypermarkety, obchody, ihriská, atď.
 

Financovanie nehnuteľnosť:

.: Kúpu nehnuteľnosti je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pre prípadne spracovanie ponuku Vám môžete dohodnúť stretnutie s finančným agentom, s ktorým dlhoročne spolupracujeme. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
38.4 m2
Loggia plocha:
6 m2
Loggia:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Výťah:
áno
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti