Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 1 izbový byt na Mesačnej ul., Bratislava - Ružinov

Interné ID: 40024
Ulica: Mesačná
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
139 900 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj veľký 1 izbový byt 43m2 vo vyhľadávanej lokalite Ružinova na Mesačnej ulici. 

Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštrukcii 1-izbový byt s rozlohou 43m2 na Mesačnej ulici, Bratislava - Ružinov. Tento byt sa nachádza na 4. poschodí zrekonštruovaného bytového domu s novým výťahom, čo zaisťuje pohodlný a bezbariérový prístup. Výhodou bytu je taktiež jeho poloha v tichej a pokojnej časti mesta s vynikajúcou občianskou vybavenosťou.

Byt sa skladá z priestranného a svetlého obývacieho priestoru, kde je dostatok miesta na sedenie a relaxáciu, ako aj na spanie. Má plastové okná, ktoré zaisťujú dostatočné svetlo a príjemné vetranie, a vstavanú skriňu na chodbe, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru pre oblečenie a obuv. Kúpelňa bola zrekonštruovaná a má dokonca okno, ktoré zabezpečuje dostatočný denný svetelný priechod a príjemnú atmosféru. Kuchyňa je plne vybavená plynovym sporákom, elektrickou rurou, chladničkou a stolom s miestom pre dve osoby.

Okolie je bohaté na zeleň a vysoké krásne stromy. V jeho blízosti sa nachádza najväčší Ružinovský park, plus ďalšie dva parky, detské ihrisko a výborná občianska vybavenosť ako sú školy, škôlky, fitness, Orange, pizzerie, notár, obchod Kraj, Billa, Lidl. Dostupnosť do centra je pohodlná autom, alektričkou, aj autobusom. 

Parkovanie nie je problémom, či už priamo pri dome , alebo na priľahlom veľkom parkovisku. 
Byt je k dispozícii ihneď.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
43 m2
Úžitková plocha:
43 m2
Poschodie:
4.
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
nezariadený
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti