Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 1 izbový byt na Šalviovej ul., Bratislava - Ružinov

Interné ID: 40031
Ulica: Šalviová
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
146 000 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj kopletne zrekonštruovaný priestranný 1 izbový byt (bezbarierový) so zaskleným balkónom na Šalviovej ulici, Bratislava - Ružinov.

Panelový dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2021-22. Nová fasáda, nové vstupné dvere s čipom, schránky, stúpačky, zateplený, bezbariérový vstup.

Popis bytu:

Výmera bytu: 39 m2 + balkón 4,7 m2, nachádza sa na prízemí - byt je orientovaný na južnu stranu. Vstupná chodba s veľkou šatníkovou skriňou a botníkom z ktorej sa prechádza do obývacej izby, priestranná kúpeľňa s vaňou (rekonštruovaná 2017), samostatné WC.

Kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi: plynová doska, elektrická rúra, umývačka riadu a digestor,z kuchyne prechod na balkón, kde sa nachádza udržiavaná predzáhradka. Obývačka rozdelená na spaciu a dennú časť, nábytok na mieru z dvoma stavanými skriňami. Byt sa predáva kompletne zariadený. K bytu patrí uzamykateľná pivničná kobka.   

Zálohový predpis: 115 EUR

Vyhľadávaná lokalita v rámci Ružinova vďaka dobrej dostupnosti do mesta, kompletnej občianskej vybavenosti. V tesnej blízkosti materská škôlka, základná škola, gymnázium, OC RETRO, športový areál – s tartanovou bežeckou dráhou. Za domom sa nachádza veľký park so zeleňou s novým detským ihriskom, basketbalovou plochou, posilňovacími strojmi aj pre vozičkárov. 

Taktiež v blízkosti park A. Hlinku, kde sa odohrávajú celoročne kultúrne podujatia, rôzneho charakteru. Od bytu je vzdialené cca. 1 km Štrkovecké  jazero, kde si môžete oddýchnuť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
39 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
Prízemie
Plocha balkóna:
4.7 m2
Orientácia:
juh
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti