Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 2 izbový byt v novostavbe na Miletičovej ul. | Bratislava

Interné ID: 40022
Ulica: Miletičova
Mestská časť: Nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
209 900 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Na predaj moderný 2 izbový byt v novostavbe na Miletičovej ul. vo vynikajucej mestskej časti Bratislava - Ružinov, katastrálne územie Nivy. Ide o byt na 7. poschodí s rozlohou 42,75 m2 s balkónom. 

Technický stav bytu:

.: Ide o nový byt (nie apartmán) v novostavbe na Miletičovej ulici v bezprostrednej blízkosti obchodného centra Centrál a Trnavského mýta. Orientácia nehnuteľnosti na juhozápad, spálňa je orientovaná do tichej strany mimo hlavnej ulice. Okná sú predĺžené, francúzskeho typu s vonkajšími elektrickými hliníkovými žalúziami. Byt je zariadený na mieru a predáva sa kompletne zariadený vrátane zabudovaných spotrebičov. V byte je zabudovaná  klimatizácia značky DAIKIN s dvomi samostatnými vnútornými jednotkami v každej z miestností.  

 Kuchyňa s barovým pultom je spojená s obývacou časťou, súčasťou kuchynskej linky sú vstavané spotrebiče - elektrická teplovzdušná rúra, indukčná sklokeramická varná doska, odsávač pár, umývačka riadu. V byte je vstavaná skriňa v spálni a vstupnej chodbe. Kúpeľňa je v modernom prevedení (viď fotogaléria) - toaleta spolu so sprchovacím kútom. K nehnuteľnosti prislúcha aj balkón o výmere 4 m2

Bytový dom:

.: Byt sa nachádza v nadstavbe bytového domu ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou ( kolaudácioa v roku 2016). Bytový dom má 2x výťah, monitorovaný vjazd so vstupnou halou na prízemí, kamerový a bezpečnostný systém budovy. Správcovské poplatky sú vo výške do 60 € mesačne + energie. Parkovanie je zabezpečené v uzatvorenom  dvore formou nájmu za 70 € mesačne. V prípade záujmu je možné postúpiť parkovacie státie formou nájmu. 

Lokalita:

.: Ide o veľmi atraktívnu polohu na bývanie s vysokou občianskou vybavenosťou. V blízkosti nájdeme MHD zastávky na električku, autobus, trolejbus, autobusovú stanicu, obchodné centrum CENTRAL a NIVY, parkovací dom, trhovisko Miletičova, banky, reštaurácie, kostol, prevádzky služieb a maloobchodu, hypermarkety, atď.

Financovanie nehnuteľnosti:

.: Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pre bližšie informácie môžete kontaktovať nášho pracovníka, ktorý Vám dohodne stretnutie s našim dlhoročným partnerom na financovanie nehnuteľností.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti