Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj nadštandardný 2 izbový byt v novostavbe s terasou a predzáhradkou

Ulica: Na piesku
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
195 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Na predaj krásny nadštandardný 2 izbový byt v 3 ročnej novostavbe na ul. Na piesku v obľúbenej mestskej časti Bratislava - Ružinov s výstupom z obývacej izby na terasu s predzáhradkou. Ide o byt nízkopodlažnej bytovej výstavby s rozlohou 60 m2 + plocha predzáhradky 80 m2. K bytu prislúcha aj pivnica a parkovacie státie v areáli projektu. 

Štandard bytu:

.: Byt je zariadený nadštandardne (viď fotogaléria, virtuálna prehliadka). Štandard zahrňuje hliníkové okná, nadštandardná kuchynská linka, spotrebiče energo triedy +AAA, protipožiarný poplašný systém, spotrebiče energo triedy +AAA, tiež sú na oknách fólie, čiže aj keď sú odtiahnuté žaluzie, z vonku do vnútra nieje vidieť, na diaľkové ovládanie nastavenie svetiel a podsvietenia v byte, dýhované parkety, sprchovací kút, 2 x Rolldor vstavané skrine, bezpečnostné dvere. Je možnosť ponechať byt aj s nábytkom. 

Bytový dom:

.: Ide o 3 ročnú novostavbu postavenú v časti Bratislava - Ružinov. Daný projekt je celý ohradený so vstupom prostredníctvom brány na diaľkové ovládanie. V rámci areálu je aj detské ihrisko, trávnik, drevená besiedka, bezpečnostný kamerový systém. Bytový dom je zateplený a disponuje s vlastným kotlom. Fasáda domu je obložená čiastočne drevom. K bytu je dokúpené aj parkovacie státie. Správcovské poplatky sú vo výške 117 € / mesiac.

Financovanie nehnuteľnosti:

.: Nehnuteľnosť je možné založiť pre účely čerpania hypotekárneho úveru. V prípade záujmu o najvýhodnejšiu ponuku financovania sa môžete obrátiť na našu maklérku, ktorá Vám dohodne stretnutie s finančným poradcom, s ktorým už viacej ako 5 rokov úspešne spolupracujeme. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
60 m2
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Terasa:
áno
Terasa plocha:
80 m2
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti