Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 2 izbový byt na Matejkovej ul., Bratislava - Karlova Ves

Ulica: Matejkova
Mestská časť: Dlhé diely
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

Na predaj 2-izbový byt v novo vybudovanej lokalite mestskej časti BA – Karlova Ves – NOVÉ BRATISLAVSKÉ CENTRUM, na Matejkovej ul., je na 3/7 nadzemnom podlaží, rozloha 58,89 m2 + lodžia o výmere 4,74 m2, + pivnica 2,62 m2.

Bytový dom je tehlový, stavaný s dôrazom na úsporu energie. Rok kolaudácie 1999 – s vlastným plynovým kotlom. Mesačné náklady vrátane zálohového predpisu len 73 eur/mesiac !

Byt má VEĽKÚ PRIESTRANNÚ OBÝVAČKU, samostatnú kuchyňu s lodžiou, SAMOSTATNÚ NEPRIECHODNÚ IZBU, KÚPEĽŇU A samostatné WC. Orientovaný je na západ s pekným výhľadom. K bytu patrí aj samostatná pivničná kobka.

Nehnuteľnosť sa nachádza v pešej blízkosti (1 min) nákupného centra (Tesco, Terno, lekáreň, atď…), lesa (10 min) ale súčasne aj v perfeknom dosahu kompletnej občianskej vybavenosti na námestí Pribišova ul. - Pošta, banky, kaviarne reštaurácie – všetko do 5 minút pohodlnej chôdze. Výborná dostupnosť do centra BA autom aj MHD. Devin.

Mesačné náklady: 73 EUR nájom za byt (odvoz odpadu, studena voda, stocne, upratovanie spoločných.priestorov, fond opráv)

- 28 EUR ZSE energie

- 40 EUR SPP plyn (na kurenie, varenie a ohrev vody) - vlastny kotol

- 15 EUR nájom za parkovacie miesto (polovičné miesto na male auto/motorky)

spolu: 156 eur Internet je zriadeňý od UPC za 16 eur.

Súkromný pristup na záhradu len pre obyvateľov domu.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
58.89 m2
Poschodie:
3
Loggia:
áno
Výťah:
áno
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
tehla
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti