Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj krásny 2 izbový byt na Nejedlého ul. | Bratislava - Dúbravka

Interné ID: 40021
Ulica: Nejedlého
Obec: Bratislava-Dúbravka
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
163 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

Na predaj krásny 2 izbový byt v tichej časti Bratislavy - Dúbravky na Nejedlého ul. Byt má rozlohu 53,38 m2, nachádza sa na 5. poschodí. K bytu prislúcha aj pivničná kobka o výmere 1,38 m2.

Technický stav nehnuteľnosti:

.: Nehnuteľnosť je po čiastočnej rekonštrukcii, vo veľmi dobrom stave. Dispozícia: vstupná chodba so vstavanou skriňou, vstup do spálne, samostatné WC, kúpeľňa, vstup do samostatnej kuchyni s novou kuchynskou linkou a samotná obývacia izba. V miestnostiach bola zrealizovaná stierka, v kúpeľni je keramická dlažba bielej farby. V roku 2022 boli menene nové plastové okná s trojsklom. Nová je elektroinštalácia, ústredné kúrenie s meračmi. Bytový dom je zateplený, nová vstupná brána na čip, výťah aj nové stupačky v celom dome, kočikareň. Stav nehnuteľnosti si môžete pozrieť na priloženej fotogalérii.

Občianska vybavenosť:

.: Byt sa nachádza tichej časti Dúbravky. Nájdete v okolí takmer všetky typy obchodných prevádzok, reštaurácii, MHD zástavky, obchodné centra Saratov, hypermarketu Billa, základnej a materskej školy, atď.

Financovanie nehnuteľnosti:

.: Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pre bližšie informácie si môžete vypýtať odporúčanie na hypotekárného špecialistu od nášho makléra. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
53.38 m2
Poschodie:
5
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
B
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.38 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti