Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 3 izbový byt v Ružinove v Bratislave na Ulici Viliama Figuša-Bystrého

Interné ID: 40006
Ulica: Viliama Figuša-Bystrého
Mestská časť: Pošeň
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
266 500 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Na predaj krásny kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt v Bratislave v mestskej časti Pošeň -  Ružinov na Ulici Viliama Figuša-Bystrého. Ide o byt na 3. poschodí nízkopodlažného bytového domu. Celková plocha bytu je 81,81 m2 vrátane pivnice a balkónu. Plocha balkónu je 3,31 m2 a pivnice je 4,95 m2.

Technický stav bytu:

.: Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 1,5 rokom. Kompletne prerobená elektroinštalácia (nové rozvody, skrinka), nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (viď fotogaléria), drevené eurookná, 3 x vstavaná skriňa, nová kúpeľňa s vybavením. V novembri 2021 boli menene nové stúpacíe rozvody domu aj bytu, nové podlahy okrem obývacej izby, kde sa nachádzajú drevené parkety. Do bytu sa nainštalovali dve nove klimatizačné jednotky. Výmenou prešli aj všetky zárubne a dvere a zároveň nainštalované nové bezpečnostné vchodové dvere. Nehnuteľnosť sa odovzdáva vrátane zariadenia  a svietidiel (viď fotogaléria).

Bytový dom:

.: Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 3,5 rokmi, tj. zateplením domu, výmenovou vchodovej brány za hliníkovú novú, nová strecha. Minulý rok došlo k výmene stúpacích rozvodov v dome. 

Lokalita a občianska vybavenosť:

.: Nehnuteľnosť sa nachádza na Pošni v obľúbenej časti Bratislavy - Ružinov s výhľadom do parku. V blízkosti sa nachádzajú detské ihriská, parky, nadštandardné možnosti parkovania, hypermarkety LIDL a COOP jednota a ine obchodne reťazce (Tesco a Billa ), pošta, zdravotné stredisko, materské a ZŠ, stredné školy, reštauračné zariadenia, obchodne stredisko Kocka, komplex Perla Ružinova a mnoho ďalšieho.

Financovanie nehnuteľnosti:

.: Byt je v osobnom vlastníctve a je možné kúpu financovať aj hypotekárnym úverom. Pre získanie úverovej ponuky si môžete dohodnúť stretnutie s našim odporúčaným finančným agentom, s ktoým máme dlhoročné pozitívne skúsenosti. Kontaktujte našu maklérku, ktorá Vás bude informovať o ďalšom postupe.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
81.81 m2
Úžitková plocha:
78.5 m2
Poschodie:
3
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
3.31 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
nie
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
4.95 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti