Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj výnimočný mezonetový 3 izbový byt na Tomášikovej ul., Bratislava - Nové Mesto

Interné ID: 40001
Ulica: Tomášikova
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Na predaj mezonetový 3 izbový byt, ktorý sa nachádza v 14-ročnom bytovom komplexe Koloseo, situovaný na Tomášikovej ul. oproti jazeru Kuchajda. Byt má rozlohu 105 m2 bez plochy zasklennej loggie o rozlohy 10m2, ktorá je orientová do dvora na južnú svetovú stranu. Dvor komplexu je upravený na park.

Mezonetový byt sa nachádza na 3nadzemnom až 2. podlaží. Prístup na poschodie je len pre vlastníkov bytov na danom poschodí. Na prízemí je recepcia s pracovníkom SBS a kamerovým systémom.

Stav nehnuteľnosti:
.: Byt sa nachádza v štandarde od developera. V rámci dispozície máme pri vstupe do bytu predsieň so schodami na nižšie podlažie a zároveň vstup do obývacej izby s prepojenou kuchyňou. Z obývacej izby máme výstup na loggie a vstup do spálne s murovaným šatníkom. Na nižšom podlaží sa nachádza kúpeľňa a samostatná izba. Nehnuteľnosť má 2 krát toaletu. 

Bytový dom:

.: Bytový dom je v dobrom stave, je zateplený, kamerovým systémom s recepciou a SBS pracovníkom. V spoločných priestoroch sa nachádza aj herňa pre deti. V rámci bytového komplexu nájdete viacero obchodných priestorov, ktoré zabezpečujú vysoku občiansku vybavenosť. Ako sú napr. reštaurácie, kaviarne, kaderníctvo, notársky úrad, pobočka banky, atď.

Obľúbená lokalita

.: V blízkosti komplexu sa nachádza obľúbené jazero Kuchajda. Blízko Klientske centrum, nová tržnica, potraviny Yeme, železničná stanica Nové Mesto, peši k obchodnému centru Vivo.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
115 m2
Úžitková plocha:
105 m2
Poschodie:
2
Loggia:
áno
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti