Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 2 izbový apartmán v komplexe Vienna Gate - Petržalka

Interné ID: 40029
Ulica: Kopčianska
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
266 999 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

Na predaj priestranný moderný 2 izbový apartmán s panoramatickými výhľadami na Bratislavu a  Rakúsko. stavbe z roku 2010 v komplexe Vienna Gate.

Apartmán sa nachádza v komplexe Vienna Gate. Plocha apartmánu má 79,90m2. Nachádza sa na 20. nadzemnom podlaží z 22. poschodového bytového domu s trojpodlažnou obchodnou galériou vo výbornej lokalite na začiatku Petržalky s dobrou občianskou vybavenosťou, dopravnou dostupnosťou a s výnimočným výhľadom na Rakúsko a Bratislavský hrad. Obiekt bol kolaudovaný v 2010. 

Apartmánová veža disponuje 3 výťahmi, vlastnou recepciou, rôznymi obchodnými prevádzkami so službami, autoumyvárkou, či rezidenčnou garážou pre návštevy.

Apartmán je rekonštruovaný s novou kuchynskou linkou a so vstavanými spotrebičmi, ma dýhované parkety, v spálni je veľkorysý šatnik, súčasťou predaja je aj samotné vybavenie a zariadenie interiéru. Má centrálne chladenie, kvalitné hliníkové veľkoformátové okná, rýchly optický internet, videovrátnik, kúrenie podlahovými konvektormi.

K bytu je možné odkúpiť garážové státie v podzemnej garáži v cene 25.000€.

Apartmán sa nachádza v komplexe Vienna Gate priamo oproti železničnej stanici Petržalka, z ktorej je možné cestovať do Rakúska. Pri komplexe stoja autobusy mestskej hromadnej dopravy. Autobusom do centra mesta to trvá približne 7 minút. Do centra mesta je možné ísť aj peši za cca 40 minút prechádzkou po Petržalskom korze.

Nehnuteľnosť s vysokým investičným potenciálom, vďaka svojej žiadanej polohe bol využívaný na krátkodobý prenájom Airbnb. V prípade záujmu je možné odovzdať nehnuteľnosť aj s klientmi.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
80 m2
Úžitková plocha:
80 m2
Poschodie:
20
Počet podlaží:
21
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Výťah:
áno
Klimatizácia:
centrálna
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti