Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 2 izbový byt v úplnom centre Bratislavy na Klobučníckej ulici |Bratislava - Staré Mesto

Ulica: Klobučnícka
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Na predaj krásny veľký čiastočne zrekonštruovaný 2 izbový byt v úplnom centre Bratislavy, mestskej časti Bratislava - Staré Mesto na Klobučníckej ulici. Ide o byt na 4. poschodí / 5 poschodového zrekonštruovaného bytového domu. Plocha bytu je 66,48 m2 + suterénne pivnice. 

Technický stav bytu:

.: Ide o 2 izbový byt s vysokými stropmi s možnosťou prerobenia aj na 3 izbový byt. Zahrňuje 2 veľké obytné miestnosti, samostatnú kuchyňu, špajzu, samostatné WC a kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Byt je celý riešený bezbariérovo. Nanovo sú prebrúsené drevené parkety, nová sanita, nová kuchynská linka, nové bezpečnostné dvere, nové rozvody vody, elektriny a stúpacích rozvodov. Byt má vlastný plynový kotol.

Bytový dom:

.: Ide o chránenú pamiatku, ktorá je nanovo zrekonštruovaná - zrekonštruovaná fasáda budovy, nový výťah, premaľované chodby. Do domu sa vstupuje s krásnymi drevenými historickými dverami. Na jednotlivé poschodia sa dá dostať s historickým schodišťom. Náklady s užívaním nehnuteľnosti pre 2 osoby sú vo výške 150 € / mesiac.

Občianska vybavenosť:

.: Čo sa týka občianskej vybavenosti, lepšie vybavenú lokalitu asi nemožno v Bratislave nájsť. V dosahu 1 km nájdete hypermarkety, supermarkety, banky, reštaurácie, rôzne obchody s luxusným odevom a iným tovarom, lekárske zariadenia, lekáreň, tržnica a pod. Parkovanie je možné získať - rezidenčné pre obyvateľ danej zóny. 

Možnosti financovania:

.: Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pre prípadné informácie ohľadom možnosti kúpy prostredníctvom hypotekárneho úveru sa môžete stretnúť aj s našim hypotekárnym poradcom.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
66.48 m2
Výťah:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti