Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 3 izbový byt na Medveďovej ul., Bratislava - Petržalka

Interné ID: 40026
Ulica: Medveďovej
Mestská časť: Ovsište
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
199 000 €

Popis nehnuteľnosti

Máte chuť žiť v moderne zrekonštruovanom byte v príjemnej lokalite Bratislavy - Petržalka?

Práve sme pre vás našli ideálnu nehnuteľnosť! Tento svetlý a priestranný 3-izbový byt s výhľadom z 7. poschodia (8. nadzemného podlažia) sa nachádza na Medveďovej ulici a je k dispozícii prostredníctvom našej realitnej kancelárie NEGOTIANT.

Priestor bytu s plochou 69,57 m2 bol kompletne zrekonštruovaný v r. 2015 s dôrazom na moderné vybavenie a kvalitné materiály. Očarí vás nová kuchynská linka, praktické plastové okná, Rolldor skriňa na chodbe a IKEA skriňa v spálni, ktoré vám poskytnú dostatok úložného priestoru.

V horúcich letných dňoch oceníte príjemné osvieženie od klimatizácie, ktorá sa stará o vaše pohodlie. Navyše, ponúkame vám aj možnosť relaxácie na priestrannom balkóne, kde si môžete vychutnať krásny výhľad na okolitú zeleň.

V rámci bytového domu sú k dispozícii zrekonštruované 2 výťahy, čo vám zabezpečí pohodlný prístup na 8. poschodie. Samotný bytový dom je zateplený, čo zaručuje úsporu na nákladoch za energie.

Okolie Medveďovej ulice ponúka výbornú občiansku vybavenosť vrátane blízkosti Ekonomickej univerzity. Pre milovníkov aktívneho životného štýlu je k dispozícii množstvo cyklistických trás a prírodných zón, kde si môžete užiť voľný čas.

Táto nehnuteľnosť je ideálnym miestom pre jednotlivcov, páry alebo rodiny, ktorí hľadajú komfortné bývanie s výhodami aktívneho mesta a prírody v jednom.

Financovanie nehnuteľnosti nie je problém. Pre tých z vás, ktorí by radi využili hypotekárny úver na financovanie tohto bytu, pripravíme najlepšiu ponuku. Náš pracovník z oddelenia financovania vám ochotne pomôže so schválením úveru na mieru. Stačí ho len kontaktovať a dozviete sa všetky podrobnosti.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Úžitková plocha:
69.57 m2
Poschodie:
8
Loggia plocha:
3 m2
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
čiastočne
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti