Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 2 izbový byt na Vážskej ulici, Bratislava - Vrakuňa

Interné ID: 40023
Ulica: Vážska
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
119 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Ponúkame na predaj jedinečnú 2-izbovú nehnuteľnosť na Vážskej ulici, Bratislava - Vrakuňa . Táto nehnuteľnosť sa nachádza na 2. poschodí 4-poschodového bytového domu a ponúka výmeru 50 m2. Byt je v pôvodnom stave s plastovými oknami a zatepleným bytovým domom, čo zaručuje vysoký komfort a úsporu nákladov na vykurovanie.

Byt má nové stúpacie rozvody a murované jadro, čo zabezpečuje jeho kvalitnú funkčnosť. Byt sa nachádza v tichej a pokojnej časti mesta s výbornou dopravnou dostupnosťou a blízkosťou obchodov a služieb, ktorá zaručuje súkromie a pokoj pre jeho budúcich obyvateľov.

Občianska vybavenosť:

Nájdete v okolí takmer všetky typy obchodných prevádzok, reštaurácii, MHD zástavky,  hypermarketu Billa, Terno. Súkromné gymnázium, základne a materske školy, atď.

Táto nehnuteľnosť ponúka jedinečnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú byt s možnosťou prerobenia podľa vlastných predstáv. Nechajte sa inšpirovať našimi návrhmi a spolu s nami vytvorte vysnívaný domov. 

 

Prípadne v inom štýle:

 

 

Financovanie nehnuteľnosti:

.: Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pre bližšie informácie si môžete vypýtať odporúčanie na hypotekárného špecialistu od nášho makléra. 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
50 m2
Úžitková plocha:
50 m2
Poschodie:
2
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
nie
Klimatizácia:
nie
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti