Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 2izb. byt na Pavla Horova, Bratislava - Devínska Nová Ves

Ulica: Pavla Horova
Obec: Bratislava-Devínska Nová Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
127 000 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 2 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Devínskej novej Vsi na ulici Pavla Horova na 5.poschodí v zrekonštruovanom dome s novými výťahmi renovovanými spoločnými priestormi a bránou na čip o výmere cca 45m vrátane zobytnenej a tepelne izolovanej loggie. K bytu prislúcha aj pivnica.

Orientácia bytu - na Východ (do dvora) s pekným výhľadom, neďaleko Sandbergu.

Plastové okná a bezpečnostné dvere, nová kuchynská linka, nové parkety, nové obklady, dlažby, sanita, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, kompletne vystierkovaný a čerstvo vymaľovyný byt. Byt je bez tiarch, a kúpou voľný. 

V prípade ak by ste mali záujem o financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru, tak Vám môžeme dohodnúť nezáväzné stretnutie s hypotekárnym špecialistom.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
45 m2
Poschodie:
5
Počet izieb:
2
Výťah:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti