Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj luxusný 3 izbový byt v modernej novostavbe - Mlynské Nivy, Bratislava

Interné ID: 40018
Ulica: Mlynské nivy
Mestská časť: Nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Na predaj luxusný 3 izbový byt v modernej novostave Discovery Residence na Mlynských Nivach v Bratislave. Ide o byt na 13. poschodí (14. nadzemnom podlaží) modernej novostavby kolaudovanej v roku 2022.

zdro:j CE ZA AR 2022

"Sedemdesiatpäť metrov vysoká rezidenčná veža Discovery residence poskytne mestu stotridsaťsedem bytov v niekoľkých variantoch vo vysokom štandarde. Každý z nich disponuje veľkorysou dispozíciou, veľkými oknami a vlastnou loggiou. Na prízemí sa nachádza priestranný vstup s recepciou, kaviareň a tri prenajímateľné obchodné priestory. Druhé podlažie disponuje atraktívnymi kancelárskymi priestormi o rozlohe vyše štyristo metrov štvorcových. V podzemnej garáži sa nachádza 199 parkovacích miest. Asi najvýraznejším prvkom projektu je jeho fasáda. Tú tvorí spleť na mieru vyrábaných kovových panelov bronzovej farby. Ich unikátne tvarovanie vytvára ilúziu prepletania jednotlivých prvkov."

Technický stav bytu:

.: Ide 3 izbovú bytovú jednotku so samostatnou toaletou, kúpeľňou a kuchyňa je spojená s obývacou časťou. Celková plocha bytu vrátane príslušenstva je  91,34 m2 (z toho 6,18 m2 je loggia a 2,36 m2 je samostatná pivničná kobka v suteréne budovy). Byt bol postavaný v prevedení nadštandardu aj s objednanými klientskymi zmenami na kľúč podľa návrhu architektonického štúdia. Technický nadštandard zahŕňa aj: batérie a sprchovú sada s vyšším štandardom od značky Zehnder radiátor Kaldewei-MIENA umývadlovú misu, MARAZZI dlažbu CEPPO DI GRÉ, predprípravu na klimatizáciu.

Byt je aktuálne pred dokončením. Pri rýchlom jednaní je možné si byt ešte zakúpiť aj v stave holobyt pred dokončením, alebo ho dokončiť podľa projektu. K bytu prislúcha aj kryté garážové státie v suteréne bytového domu ktoré sa dá zakúpiť v cene: 25 000€

Bytový dom:

.: Ide o bytový dom so železobetónovou konštrukciou. Bytový dom má 3 výťahy, monitorovaný vjazd a výjazd do garáže s elektrickou bránou, recepciu s 24h prevádzkou, kamerový a bezpečnostný systém budovy, fasádu s tepelnou izoláciou z minerálnej vlny s povrchovou úpravou fasády z kompozitného hliníkového obkladu metalickej farby.

Financovanie nehnuteľnosti:

.: Nehnuteľnosť je možné kúpiť s odpočtom DPH na právnickú osobu (tj. 350.000 € bez DPH). Pre fyzické osoby je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pre bližšie informácie môžete kontaktovať nášho pracovníka, ktorý Vám dohodne stretnutie s našim dlhoročným partnerom na financovanie nehnuteľností.

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
holopriestor
Celková plocha:
91.34 m2
Úžitková plocha:
85.16 m2
Poschodie:
13
Loggia plocha:
6.18 m2
Loggia:
áno
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2.26 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti