Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 3 izbový byt v novostavbe na Závadskej ul | Bratislava - Rača

Interné ID: 40002
Ulica: Závadská
Mestská časť: Rača
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
285 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Na predaj 3 izbový byt v novostavbe (2016) na Závadskej ul. v mestskej časti Bratislava - Rača. Ide o byt s neštandardným pôdorysom s rozlohou 80,3 m2. K bytu prislúcha aj balkón s plochou 4,60 m2 a pivnica o rozlohy 3,60 m2. Celková plocha vrátane príslušenstva je 84,90 m2.

Technický stav:

.: Byt je nadštandardne zariadený a vo veľmi dobrom stave. Má plastové okná, dýhované parkety, 2 x vstavané skrine, samostatné WC, kuchynskú linku (viď fotogaléria).

Bytový dom:

.: Ide o 5 poschodovú novostavbu z roku 2016. Bytový dom je zateplený, s vlastným kotlom na kúrenie, s podzemnými garážovými státiami a s výťahom značky SCHINDLER. Správcovské poplatky sú pre daný byt vo výške 160 € pre 2 osoby. K bytu je možné dokúpiť aj vnútorné garážové státie (15.000 €).

Občianska vybavenosť:

.: Ide o lokalitu s vysokou občianskou vybavenosťou. V dosahu 500 m sa nachádzajú reštaurácie, pobočky bánk, kaviareň, kníhkupectvo, supermarket, hypermarkety, zdravotné stredisko, veterinárna klinika, kostol, MHD zastávky, materská škola, základná škola, atď.

Financovanie nehnuteľnosti:

.: Nehnuteľnosť je možné založiť pre účely financovania kúpy prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pre bližšie informácie môžete kontaktovať nášho pracovníka, ktorý Vám môže pomôcť pripraviť kalkuláciu na financovanie bývania. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
84.9 m2
Úžitková plocha:
80.3 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
4.6 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
nie
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Garáž:
áno - 1
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3.6 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti