Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj priestranný 3 izbový byt v novostavbe Slnečnice - Ul. Zuzany Chalupovej, Bratislava - Petržalka

Interné ID: 40030
Ulica: Zuzany Chalupovej
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
280 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

Na predaj  priestranný 3 izbový byt v novostavbe pred kolaudáciou vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy – Petržalka – Slnečnice- Ul. Zuzany Chalupovej. Podlahová plocha bytu 72,58 m2 a podlahová plocha balkónov je vo výmere 7,75 m2 a 2,59 m2.

Byt sa nachádza na 6. podlaží, má veľmi praktické dispozičné riešenie – vstupná predsieň, samostatný veľký šatník, spálňa s balkónom, pekná detská izba / pracovňa. Priestranná obývačka je prepojená s kuchyňou, kde je pôvodne zvažovaná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Nehnuteľnosť má aj balkón aj loggiu. Kúpeľňa  s vaňou má priestor pre pračku aj sušičku.

K bytu je možné dokúpiť aj garážové parkovacie státie v cene: 20.000,- €. Cena bytu vrátane pivnice je 280.000,-€ vr. DPH. 

Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pre prípadné informácie Vám môžeme dohodnúť s našim odporúčaným finančným poradcom.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
72.58 m2
Stav:
novostavba
Balkón:
áno
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti