Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj tichý 4-izbový byt na Mierovej ulici, Bratislava - Ružinov

Ulica: Mierová
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
212 000 €

Popis nehnuteľnosti

Na predaj tichý 4-izbový byt na Mierovej ulici, Bratislava - Ružinov, o výmere 82,82 m2 (z toho 1,71 m2 balkón + pivnica), plus podiel na spoločných priestoroch a pozemku, poschodie 8/8 panelového bytového domu s dvoma VÝŤAHMI.

K bytu prislúcha aj spoločná predsieň o výmere cca.10 m2 zdieľaná 3 bytmi. Byt má výborné dispozičné riešenie – obývacia izba je spojená s kuchyňou do veľkého obývacieho priestoru, veľká kúpeľňa so samostatným WC, chodbu s priestrannou vstavanou skriňou, samostatnou izbou (pracovňa, detská izba), detskou izbou, spálne, z ktorej je vstup na väčšiu lodžiu. Do bytu sa vstupuje zo spoločnej predsiene.

Bytový dom je zateplený, má dva vstupy na čip a bezbariérový prístup.

Byt je komplexne ZREKONŠTRUOVANÝ: moderne zariadená kúpeľňa a WC s travertínovým obkladom, vymenené stúpačky, plastové okná, žalúzie, nové interiérové dvere, bezpečnostné vstupné dvere, plávajúce podlahy a dlažba, vstavaná skriňa v chodbe, vstavaná skriňa v spálni, nová kuchynská linka s led podsvietením, vstavanou elektrickou varnou doskou a rúrou. Byt je vo výbornej štvrti, vedľa obchodného-obytného centra Perla Ružinova, v blízkom okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť od obchodov, služieb, reštaurácií, cez školy, škôlky, zastávky MHD pre komfortné napojenie priamo do centra mesta. Byt je kúpou voľný ihneď a je možné využiť hypotekárny úver.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
82.88 m2
Loggia:
áno
Výťah:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti