Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 1 izbový byt v novostavbe na Nejedlého ul., Bratislava - Dúbravka

Ulica: Nejedlého
Obec: Bratislava-Dúbravka
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
113 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Na predaj krásny 1 izbový byt v novostavbe na Nejedlého ulicii v mestskej časti Bratislava - Dúbravka. Ide o novostavbu s príjemným výhľadom na Karpaty. Byt sa nachádza na 11. poschodí z 12. poschodového bytového domu. Plocha bytu je 37 m2 vrátane plochy balkónu o výmere 4 m2. K bytu bolo zakúpené aj veľkorozmerné garážové státie v podzemnej garáži.

Stav bytu:

.: Nehnuteľnosť je vo veľmi dobrom stave - kompletne zrekonštruovaná. Byt zahrňuje nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi vr. umývačky riadu, 2 x vstavané skrine, plastovné okná so žalúziami, plávajúca podlaha, nová sanita, samostatné WC, balkón s výhľadom na Karpaty a orientáciou na východnú až severovýchodnú stranu. Byt sa odovzdáva aj so zariadením (nábytkom), tj. posteľ, skrinky, práčka a samozrejme vstavané spotrebiče kuchynskej linky (chladnička, rúra, indukčná varná doska), kuchynský stôl a stoličky, bezpečnostné dvere.

Bytový dom:

.: Ide o novostavbu z roku 2014 nachádzajúcu sa vedľa komplexu Mama Papa. Bytový dom je samozrejme zateplený, má 2 výťahy, podzemné garážové státia (2 podzemné podlažia), slušný vchod, detské ihrisko a nový zasiaty trávnik. Správcovské náklady k nehnuteľnosti sú vo výške 68 € za byt a 13 € za garáž. 

Občianska vybavenosť:

.: Ide o bytový dom v obľúbenejčasti Dúbravky s dobrou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú

- obchody, potraviny, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, detské ihrisko, nákupné centrum a príroda, cyklotrasy, ale aj ihriská pre rôzne športové aktivity. Samozrejme to všetko s dobrou dostupnosťou MHD (autobusy, električky).

Možnosti financovania:

.: Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve a je možné ju financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pre získanie informácie o aktuálne najvýhodnejších sadzbách a možností financovania môžete kontaktovať nášho pracovníka, ktorý Vám dohodne stretnutie s hypotekárnym špecialistom.

Predmet kúpy:

.: Predáva sa 1 izbový byt za 113.000 € a kryté vnútorné nadrozmerné garážové státie za 10.000 €. Preferujeme a uprednostíme klienta, ktorý má záujem o kúpu bytu vrátane garážového státia. Garážové státie by sme odporúčili kúpiť aj kvôli situácii ohľadom parkovacích možností v dnešnej dobe a aktuálne voľných plôch určených skôr pre návštevy, ktoré môžu byť v neskorších hodinách pri príchode zo zamestnania už obsadené.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
37 m2
Poschodie:
11
Výťah:
áno
Garáž:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti