Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 4 izbový byt na Osuského ulici | Bratislava - Petržalka

Ulica: Osuského
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária NEGOTIANT Vám pripravila nasledovnú ponuku:

.: Na predaj 4 izbový byt na Osuského ulici v Bratislave v mestskej časti Petržalka. Ide o byt na 4. poschodí o rozlohy 78,57 m2. K bytu prislúcha pivnica a 2 x loggia spolu o výmere 7 m2. Plocha vrátane loggie je 85,57 m2.

Technický stav bytu:

- Byt je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2016 a zahrňuje plastové okná, bezpečnostné dvere, interiérové dvere, nové podlahy, zrekonštruovanú sanitu, nové rozvody vody, novú elektroinštaláciu (okrem dvoch el. zásuviek sú všetky zrenovované). Veľká kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, vstavaná rúra, vstavaná mikrovlnka, indukčná varná doska. Viď fotogaléria. Kúrenie je ústredné. Izby sú nepriechodné. V kupelni ostava pračka a sušička.

Bytový dom:

.: Bytový dom bol kolaudovaný v roku 1978. Ide o 12 poschodový dom (tzv. neterasový), ktorý je zateplený, menené stúpačky má 2 výťahy, nový zrekonštruovaný vchod. Zálohové predpisy pre správcovské poplatky sú vo výške 194 € pre 3 osoby. 

Občianska vybavenosť:

.: Daná lokalita má vysokú občiansku vybavenosť. V blízkosti nájdete hypermarket Billa, Kaufland, Dom kultúry, lekáreň, reštaurácie, maloobchody, pobočku banky, bankomat, kaviarne, materskú školu, pekáreň, knižnicu, detské ihrisko a ďalšie.

Financovanie nehnuteľnosti:

.: Nehnuteľnosť je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Pre bližšie informácie môžete kontaktovať nášho pracovníka.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
85.57 m2
Poschodie:
4
Loggia:
áno
Výťah:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Oľga Jackovičová

Oľga Jackovičová

Vedúca divízie realít

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский

- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností. **Cena nehnuteľnosti už zahrňuje aj náklady spojené so sprostredkovaním nehnuteľnosti. Ďalšie informácie nájdete v cenníku na našej stránke. www.negotreal.sk**

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti